اطلاعیه

جلسه پرسش و پاسخ دانشجويان با سازمان حفاظت از محيط زيست و شوراي شهر خرم آباد در دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۸/۲۱

اين جلسه روز چهارشنبه ١٧ آبان ١٣٩٦ در ساختمان مركزي دانشگاه لرستان به منظور بحث و گفتگو پيرامون معضلات و چالش هاي محيط زيستي و ارائه راهكار در رابطه با مسائل مذكور برگزار گرديد. دانشجویان در فضایی صمیمی به نقد مشکلات زیست محیطی موجود پرداخته و سولاتی را مطرح کردند. در این جلسه دکتر عباسی ریاست دانشکده دامپزشکی و دکتر رئیسی ریاست بیمارستان دامپزشکی به همراه تنی چند از اعضای هیئت علمی­ دانشگاه لرستان حضور داشتند و به ارائه نظرات خود پرداختند.

دکتر عباسی در این جلسه به تشریح خدمات قابل ارائه در بیمارستان دامپزشکی دانشگاه لرستان پرداخت و ضمن ارائه گزارشی از همکاری هایی که در گذشته بین بیمارستان دامپزشکی و سازمان محیط زیست انجام شده بر بهبود و افزایش همکاری ها تاکید نمود.در ادامه دانشجویان درخواست هایی چون بهبود وضعیت تفکیک و بازیافت زباله، حفاظت از حیات وحش منطقه زاگرس، حفاظت از محیط زیست استان درمقابل تخریب حاصل از تورهای گردشگری ، حفاظت از منطقه دیدنی گِهر لرستان را از مسئولان حاضر در جلسه مطرح کردند.

در پایان نیز بیانیه دانشجویان حامی محیط زیست قرائت گردید.

۱۳۹۶/۰۸/۲۱ - ۰۰:۰۰