ایستگاه صلواتی عید نیمه شعبان در دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برپا شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۶

به‌مناسبت فرارسیدن عید ولادت حضرت مهدی موعود (عج)، ایستگاه صلواتی پذیرایی، با مشارکت و اهدای هزینه پذیرایی توسط سیده زهرا موسوی مقدم، دانشجوی علوم آزمایشگاهی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان و عضو هیئت رایة‌العباس (ع) دانشگاه لرستان در دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان و دکتر میثاق حیدری، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور بانوان در این ایستگاه حضور یافتند و فرارسیدن عید نیمه شعبان را به اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان مشارکت‌کننده در این برنامه، شادباش گفتند.

این ایستگاه صلواتی را هیئت دانشجویی و فرهنگی رایة‌العباس (ع) دانشگاه لرستان، برپا کرد.

هیئت رایة‌العباس (ع) زیرنظر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان فعالیت می‌کند.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - ۱۳:۳۵