عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در جمع برگزیدگان ادوار دانشجویان نمونه کشور

۱۴۰۱/۱۲/۱۸

دکتر قاسم فرجانی‌کیش، عضو هیئت علمی گروه آموزشی پاتوبیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان از جمله برگزیدگان ادوار دانشجویان نمونه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم شد که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، 16 اسفندماه 1401 در سالن همایش‌های جمهوری اسلامی ایران (سالن اجلاس سران در تهران) با حضور دکتر محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور از جمله دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این آیین علاوه بر اینکه از دانشجویان نمونه دانشگاه‌های کشور برگزیدگان ادوار دانشجویان نمونه هم معرفی و تجلیل شدند که دکتر قاسم فرجانی‌کیش، عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در جمع برگزیدگان ادوار دانشجویان نمونه دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم قرار داشت.

دکتر فرجانی‌کیش در سال 93 زمانی که دانشجوی دانشگاه شیراز بود موفق شد در جمع دانشجویان نمونه کشور قرار گیرد.

دکتر فرجانی‌کیش از سال 94 تاکنون به‌عنوان عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مشغول فعالیت است.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان دکتر امین جایدری است.

۱۴۰۱/۱۲/۱۸ - ۱۳:۰۵