دفاع از اولین پایان‌نامه دانشجوی غیرایرانی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان

۱۴۰۰/۱۰/۲۹

اولین پایان‌نامه‌ی دانشجوی غیرایرانی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برای دریافت درجه کارشناسی ارشد، دفاع شد.

دکتر امین جایدری، سرپرست دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت:«آقای عبدالطیف رحیمی، اولین دانشجوی غیرایرانی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان است که با موفقیت از پایان‌نامه‌اش، دفاع کرد و فارغ‌التحصیل شد».

به گفته‌ی دکتر جایدری، این پایان‌نامه در رشته انگل‌شناسی در مقطع کارشناسی ارشد، با درجه عالی، به‌صورت مجازی، دفاع شد.

سرپرست دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان تصریح کرد:«خوشبختانه زیرساخت‌های لازم در دانشگاه لرستان برای تحصیل دانشجویان غیرایرانی، وجود دارد».

اسامی هیئت داوران پایان‌نامه‌ی مذکور:

۱_ دکتر حمیدرضا شکرانی؛ استاد راهنما اول (استادیار).

۲_ دکتر سید رفیع‌الله حلیم؛ استاد مشاور اول (استاد).

۳_ دکتر حسن نایب‌زاده؛ داور داخلی اول (دانشیار).

۴_ دکتر شهرام ملکی؛ ناظر و نماینده تحصیلات تکمیلی دانشکده (استادیار).

براساس اعلام گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان، در حال حاضر، تعداد ۱۸۰ دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه لرستان مشغول به تحصیل هستند.

۱۴۰۰/۱۰/۲۹ - ۰۰:۰۰