اطلاعیه

نشست صمیمانه دانشجویان کارورز بیمارستان تخصصی دامپزشکی دانشگاه لرستان با سرپرست دانشکده دامپزشکی

۱۴۰۰/۱۰/۱۹

روز چهارشنبه ۱۵ دی ماه نشستی با حضور ریاست محترم بیمارستان دامپزشکی جناب آقای دکتر ملکی، مدیریت گروه علوم درمانگاهی دانشکده دامپزشکی جناب آقای دکتر رئیسی، کارشناس امور آموزش جناب آقای عزیزی و نمایندگان دانشجویان کارورز در دفتر سرپرست دانشکده دامپزشکی برگزار گردید.

در این جلسه مشکلات بیمارستان دامپزشکی توسط نمایندگان دانشجویان کارورز مطرح گردید و سپس ریاست بیمارستان و مدیر گروه علوم درمانگاهی به تشریح وضعیت کلینیک و مشکلات آن پرداختند.

این جلسه که ۴ ساعت به طول انجامید راهکار ها و پیشنهاداتی نظیر انعقاد تفاهم نامه و قرداد با سازمان های مربوطه مثل اداره دامپزشکی، شیلات، کمیته امداد و سازمان محیط زیست و تبلیغات جهت ارتقا سطح بیمارستان و مساعدت در خصوص استفاده از تجهیزات بیمارستان مطرح گردید و افزایش سطح کیفیت خدمات درمانی به دامداران و مردم شریف استان لرستان توسط دکتر جایدری در دستور کار و بررسی قرار گرفت.

همچنین دکتر جایدری در خصوص مشکلات اقتصادی دامداران مستضعف و در جهت مساعدت و همکاری با ایشان خواستار ایجاد توافقاتی با سازمان های مربوطه برای کاهش هزینه های درمانی این قشر عزیز جامعه شدند.

۱۴۰۰/۱۰/۱۹ - ۰۰:۰۰