درخشش دانشجويان دامپزشكي در اولين استارتاپ ويكند ايدوكا

۱۳۹۶/۰۹/۱۷

نخستين استارتاپ ايدوكا در مورخ ٨ الي ١٠ آذر در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خرم آباد برگزار شد. اين رويداد با حاميان طلايي از جمله مركز شتابدهي نوآوري، دانشگاه آزاد اسلامي واحد خرم آباد، بنياد نخبگان استان لرستان و ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش بنيان و حاميان راهبردي از جمله دانشگاه پيام نور استان لرستان، دانشگاه جامع علمي و كاربردي استان لرستان، پارك فناوري پرديس، اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان لرستان، اداره كل آموزش و پرورش لرستان، اداره كل صنعت، معدن و تجارت استان لرستان، اتاق بازرگاني،صنايع،معادن و كشاورزي استان لرستان، دانشگاه لرستان، پارك علم و فناوري استان لرستان، استانداري لرستان، شهرداري خرم آباد و جهاد دانشگاهي لرستان به وقوع پيوست. دانشجويان دكتراي دامپزشكي با كسب مقام دوم توسط مهسا نوذراصل و محمد مهدي جديديان و مقاوم سوم توسط مهديه قراباغي خوش درخشيدند. از جمله داوران اين رويداد رضا الفت نسب، دبير انجمن صنفي كسب كار اينترنتي ودکتر مهدی جبرائیلی نابغه اقتصادی و دبیرکل خاورمیانه جامعه مدیران و کارآفرینان حرفه ای اتحادیه اروپا و آسیا بودند.

۱۳۹۶/۰۹/۱۷ - ۰۰:۰۰