کسب عنوان «شایسته تقدیر» در جایزه کتاب سال کشور برای کتابی که عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان و دو مترجم دیگر ترجمه کردند

۱۴۰۲/۱۱/۱۹

رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان خبر داد: «کتاب کوکسیدیوز در دام، طیور، حیوانات خانگی و انسان، نوشته‌ی پروفسور "جی. پی. دوبی" که توسط دکتر حسن نایب‌زاده، عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، دکتر محمد اسدپور، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد مسجد سلیمان و دکتر علیرضا سازمند، عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا همدان، ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه لرستان، چاپ شده است در جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، عنوان "کتاب شایسته تقدیر" را کسب کرد».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مجتبی مرادی‌پور، رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان، این موفقیت را اولین‌بار دانست که براساس آن، کتابی که یک عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، جزو مترجمان آن بوده است بتواند در جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، عنوان «شایسته تقدیر» را بدست آورد.

دکتر مرادی‌پور، تصریح کرد: «کتاب مذکور در موضوع علوم کاربردی دامپزشکی، تألیف، ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه لرستان، چاپ شده است که در این بخش موضوعی توانست عنوان کتاب شایسته تقدیر کشور را کسب کند».

رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان که زیرمجموعه معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه است کسب موفقیت مذکور را به دانشگاهیان دانشگاه لرستان، به‌ویژه اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشکده دامپزشکی تبریک گفت.

گفتنی است کتاب «کوکسیدیوز در دام، طیور، حیوانات خانگی و انسان»، حاصل بیش از نیم قرن دانش و تجربه پروفسور «جی. پی. دوبی»، دانشمند برجسته جهان در زمینه بیولوژی و انگل‌شناسی است که بر اساس نوع میزبان، در ۲۲ فصل به بررسی جنبه‌های مختلف و مهم انگل‌های کوکسیدیایی از جمله ریخت‌شناسی، بیولوژی، بیماری‌زایی، ژنومیکس، ترنسکریپتومیکس و پروتئومیکس، کنترل، پیشگیری، اپیدمیولوژی، ایمونولوژی، تشخیص و نیز درمان عفونت ناشی از آن‌ها در حیوانات و انسان می‌پردازد.

آیین پایانی چهل و یکمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و سی ‌و یکمین دوره جایزه جهانی، روز چهارشنبه، 18 بهمن‌ماه سال جاری، با حضور دکتر سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سید محمد هاشمی، جانشین وزیر فرهنگ، سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ، علی رمضانی مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مالک شریعتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ و رسانه برگزار شد.

۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۰۹:۱۱