اردوی دانشجویی راهیان علم و پیشرفت دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۲۹

اردوی راهیان علم و پیشرفت دانشجویان دکترا حرفه ای ورودی سال 99 دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به مقصد کشتارگاه طیور وارنیک شهرستان الیگودرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردو با محوریت تقویت آموزش های عملی و کاربردی درس بهداشت و بازرسی گوشت و آشنایی با پیشرفت ها و دستاوردها، با سرپرستی دکتر آزاده رشیدی مهر، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم پایه دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در تاریخ دوشنبه، 27 آذرماه سال جاری برگزار شد.

در این اردوی «علم و پیشرفت»، دانشجویان با مراحل کشتار از قبیل «قلاب زنی، بی حسی، سربری و خونگیری، اسکالدینگ، پرکنی، تخیله اندرونه و خنک سازی (چیلرها)، آبچکان، قطعه بندی و بسته بندی» مرغ تازه و منجمد و آماده سازی آلایش خوراکی مرغ (دل، جگر، سنگدان و پا) آشنا و چگونگی بازرسی آن ها را آموختند.

این مجموعه به دلیل رعایت اصول و استانداردهای فنی و دامپزشکی در ساخت مجموعه، تولید استاندارد و باکیفیت محصول، از کشتارگاه های برتر و بی نظیر در غرب کشور است.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان دکتر امین جایدری است.

۱۴۰۲/۰۹/۲۹ - ۰۸:۲۶