کارگاه مهارتی توسط انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۰۸

کارگاه آموزشی و مهارت‌محور آشنایی با مقدمات و اصول نمونه‌گیری را انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان با حضور دکتر امین جایدری، رئیس این دانشکده و استقبال دانشجویان در دو بخش تئوری و عملی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 8 آذرماه بخش تئوری این کارگاه در سالن اجتماعات شهید سلیمانی و بخش عملی کارگاه در یکی از آزمایشگاه‌های دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد.

تعداد 150 دانشجو در این کارگاه شرکت کردند که نشان‌دهنده استقبال دانشجویان از این کارگاه است.

دکتر سعید بازگیر، تدریس در این کارگاه را عهده‌دار بود و مباحث مختلف و متنوع آموزشی را برای دانشجویان مطرح کرد.

دکتر سعید بازگیر از دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان، بیش از 20 سال تجربه فعالیت در آزمایشگاه را داراست.

به گفته دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان اینگونه کارگاه‌ها در راستای تقویت مهارت‌آموزی دانشجویان حین تحصیل هستند.

۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - ۱۹:۴۲