وزارت علوم مجوز جذب دانشجوی دکترای باکتری شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان را صادر کرد

۱۴۰۲/۰۹/۰۸

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان خبر داد: «شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجوز جذب دانشجو در مقطع دکترای تخصصی رشته باکتری شناسی دانشکده‌ی دامپزشکی دانشگاه لرستان را صادر کرد».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر امین جایدری در گفتگو با خبرنگار ما ضمن سپاسگزاری از رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) به خاطر حمایت ها، گفت: « بعد از دو سال پیگیری و انجام مکاتبات مستمر با وزارت علوم و بازدید نماینده شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم و پیگیری های مستمر اینجانب و کارشناسان حوزه معاونت آموزشی دانشگاه لرستان موفق شدیم مجوز اولین رشته‌ی مقطع دکترا تخصصی باکتری شناسی دانشکده‌ی دامپزشکی را اخذ کنیم».

دکتر جایدری افزود: «امیدواریم در آینده بتوانیم بر اساس نیازهای استان لرستان مجوز جذب دانشجو در سایر رشته‌های جدید و تقاضامحور را برای دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان دریافت نماییم».

وی، این موفقیت آموزشی، علمی را به دانشگاهیان دانشگاه لرستان تبریک گفت.

گفتنی است در حال حاضر حدود 400 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی و در 4 رشته‌ ی دکترای عمومی دامپزشکی، کارشناسی ارشد باکتری شناسی، کارشناسی ارشد انگل شناسی و کارشناسی پیوسته علوم آزمایشگاهی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، تحصیل می کنند که با اضافه شدن رشته دکترای باکتری شناسی، تعداد رشته های موجود در این دانشکده به 5 رشته افزایش می یابد.

۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - ۰۹:۵۳