دومین نشست دانشگاه لرستان و دانشگاه کربلا با موضوع گسترش همکاری های دامپزشکی برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۰۱

دومین نشست مشترک دانشگاه لرستان با دانشگاه کربلا با موضوع گسترش همکاری دانشکده دامپزشکی این دانشگاه با دانشکده دامپزشکی دانشگاه کربلا با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز چهارشنبه، اول آذرماه سال جاری با همکاری رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، برگزار شد و دو طرف از طریق برخط (آنلاین) با یکدیگر گفت وگو کردند دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در سخنانی به زبان عربی، برگزاری اینگونه نشست ها را در راستای اجرای تفاهم نامه های منعقد شده بین دانشگاه لرستان و دانشگاه های کشور عراق برشمرد.

دکتر نظری توضیح داد این دومین نشست مشترک بین دانشگاه لرستان با دانشگاه کربلاست که هدف نهایی آن گسترش ارتباطات و همکاری های دوجانبه علمی، کاربردی، تحقیقاتی و پژوهشی است.

دکتر نظری اظهار امیدواری کرد دانشکده های دانشگاه لرستان و گروه های آموزشی این دانشگاه بتوانند کارگروه های مشترک با دانشکده ها و گروه های آموزشی دانشگاه های هدف تفاهم نامه ها در کشور عراق تشکیل بدهند.

دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان نیز در این نشست، در سخنانی، مهم ترین ظرفیت ها و پتانسیل های دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان را تشریح کرد.

دکتر جایدری اعلام کرد دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان آماده است همکاری های خود را در زمینه هایی همچون تبادل استاد و دانشجو، فرصت مطالعاتی دوجانبه، همکاری های آزمایشگاهی، تحقیقات و پایان نامه های مشترک، برگزاری همایش ها و نشست های علمی مشترک و ... با دانشکده دامپزشکی دانشگاه کربلا گسترش بدهد.

دکتر غلامحسین حسینی، مدیر گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه لرستان نیز در این نشست، گزارشی از وضعیت همکاری دانشگاه لرستان با دانشگاه های کشور عراق بیان کرد.

دکتر حسینی اظهار امیدواری کرد بیش از پیش، زیرساخت های ارتباطات بین المللی دانشگاه لرستان ارتقاء یابند.

در این نشست، مدیران گروه های آموزشی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشکده، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را در راستای گسترش همکاری های آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی کاربردی و مسئله محور، بیان کردند.

دکتر وفاق جبوری البازی، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه کربلا نیز در سخنانی از گسترش همکاری دوجانبه استقبال کرد.

وی بر نکاتی همچون تهیه مجله مشترک، برگزاری کنفرانس‌های مشترک علمی، اجرای بازدیدهای مشترک و کارگاه‌های علمی دوجانبه تأکید کرد.

دکتر البازی خواهان شد در زمینه ساختارهای آموزشی و اداری دانشکده‌های دو دانشگاه نیز به اشتراک گذاشته شود.

گفتنی است چندی پیش، تفاهم نامه های همکاری دانشگاه لرستان با هشت دانشگاه کشور عراق منعقد و مبادله شد.

چکیده این خبر به زبان عربی:

عقد الاجتماع المشترك الثاني بين جامعة لرستان وجامعة كربلاء حول موضوع توسيع التعاون بين كلية الطب البيطري في هذه الجامعة وكلية الطب البيطري في جامعة كربلاء بحضور الدكتور علي نظري رئيس جامعة لرستان والدكتور أمين الجيداري رئيس كلية الطب البيطري في هذه الجامعة. وبحسب تقرير العلاقات العامة لجامعة لورستان، ففي هذا اللقاء الذي عقد يوم الاربعاء الموافق 1 كانون الأول من العام الجاري بالتعاون مع المستشار الثقافي للجمهورية الإسلامية الإيرانية في بغداد، وتحدث الجانبان مع بعضهما البعض عبر الإنترنت الدكتور علي وأشار نظري رئيس الجامعة في كلمة باللغة العربية، إلى عقد مثل هذه اللقاءات تنفيذاً لمذكرات التفاهم المبرمة بين جامعة لورستان وجامعات العراق.

وأوضح الدكتور نظري أن هذا هو اللقاء المشترك الثاني بين جامعة لرستان وجامعة كربلاء، والهدف الأسمى منه هو توسيع التواصل والتعاون العلمي والتطبيقي والبحثي والبحثي الثنائي. وأعرب الدكتور نظري عن أمله في أن تتمكن كليات جامعة لورستان والمجموعات التعليمية في هذه الجامعة من تشكيل فرق عمل مشتركة مع كليات ومجموعات التعليم في الجامعات المستهدفة في العراق. وفي هذا اللقاء أوضح الدكتور أمين جيدري رئيس كلية الطب البيطري بجامعة لورستان أهم قدرات وإمكانيات كلية الطب البيطري بجامعة لورستان.

وأعلن الدكتور جايدري أن كلية الطب البيطري بجامعة لوريستان مستعدة للتعاون في مجالات مثل تبادل الأساتذة والطلاب، وفرص الدراسة الثنائية، والتعاون المختبري، والأبحاث والأطروحات المشتركة، والمؤتمرات المشتركة والاجتماعات العلمية، وما إلى ذلك.

التوسع مع كلية الطب البيطري طب جامعة كربلاء. كما قدم الدكتور غلام حسين حسيني، مدير مجموعة التعاون العلمي الدولي لجامعة لورستان، تقريرا عن وضع تعاون جامعة لورستان مع الجامعات العراقية.

وأعرب الدكتور حسيني عن أمله في تحسين البنية التحتية للاتصالات الدولية لجامعة لوريستان أكثر من ذي قبل. و في هذا اللقاء عبر مدراء المجموعات التعليمية لكلية الطب البيطري بجامعة لورستان وبعض أعضاء هيئة التدريس في هذه الكلية عن آرائهم ومقترحاتهم من أجل توسيع التعاون التعليمي والبحثي والعملي والموجه نحو حل المشكلات.

كما رحبت الدكتورة وفاق الجبوري البازي رئيس كلية الطب البيطري بجامعة كربلاء بتوسيع التعاون الثنائي. وشدد على نقاط مثل إعداد مجلة مشتركة وعقد مؤتمرات علمية مشتركة و إجراء زيارات مشتركة وورش عمل علمية ثنائية و أراد الدكتور البازي مشاركة الهياكل التعليمية والإدارية لكليات الجامعتين.

تجدر الإشارة إلى أنه منذ وقت ليس ببعيد، وقعت جامعة لورستان اتفاقيات تعاون وتبادلت مع ثماني جامعات عراقية.

۱۴۰۲/۰۹/۰۱ - ۱۳:۴۱