کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار می شود

۱۴۰۲/۰۸/۲۱

دوره مقدماتی کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان را خانه نشریات دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با همکاری انجمن علمی نانو برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی با موضوعات خبرنویسی، گزارش نویسی، گرافیک و طراحی نشریات، عکاسی و فیلم برداری خبری با موبایل و خبرنگاری بحران برگزار می شود.

کارگاه در هفته اول آذرماه سال جاری (1، 2 و 3 آذرماه) و هفته دوم آذرماه (9 و 10 آذرماه) از ساعت 8 تا 12 صبح در دانشگاه لرستان برگزار می شود.

دانشجویان علاقه مند به شرکت در این کارگاه ها، تا تاریخ 27 آبان ماه سال جاری فرصت دارند مشخصات کامل خود را به آدرس زیر در ایتا ارسال کنند:

@nano_lorestan

شماره تلفن تماس در وقت اداری:

06633120621

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان اعلام کرد برای شرکت کنندگان در این کارگاه، مدرک معتبر صادر می شود.

همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه شرکت در این کارگاه، تصویر زیر را مطالعه کنید:

۱۴۰۲/۰۸/۲۱ - ۰۸:۳۶