اخبار

انجمن علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان نخستین کارگاه آموزشی خود را برگزار کرد

۱۴۰۲/۰۸/۱۸

انجمن علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان نخستین کارگاه آموزشی خود را با عنوان «سرچ مقالات، پروپوزال‌نویسی و نحوه رفرنس‌دهی»، با تدریس دکتر پیمان خادمی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی، روز دوشنبه، 15 آبان‌ماه سال جاری، با حضور دانشجویان در سالن اجتماعات شهید سلیمانمی واقع در ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

انجمن علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان اعلام کرد باتوجه به اینکه دانشجویان از این کارگاه آموزشی استقبال کردند سلسله نشست‌های آموزشی مرتبط با موضوع این کارگاه در آینده نیز با حضور دانشجویان سایر رشته‌ها برگزار شود.

براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، مباحث، موضوعات و سرفصل‌های ارائه‌شده در این کارگاه از نوع کاربردی برای دانشجویان است.

برای شرکت‌کنندگان در کارگاه گواهی حضور صادر می‌شود و فایل‌های صوتی و مکتوب تدریس شده در کارگاه پس از اتمام آخرین نشست از سلسله نشست‌های این کارگاه در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

۱۴۰۲/۰۸/۱۸ - ۰۶:۵۳