اردوی جهادی به‌مناسبت هفته دامپزشکی برگزار شد

۱۴۰۲/۰۷/۱۸

به‌مناسبت گرامیداشت هفته دامپزشکی، با مشارکت دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، اردوی جهادی در برخی مناطق کمتربرخوردار شهرستان چگنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان درباره این اردوی جهادی به خبرنگار ما گفت: «اردوی جهادی به تاریخ 16 مهرماه سال جاری، به مناسبت گرامیداشت روز و هفته دامپزشکی با مشارکت دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، سازمان بسیج اساتید استان لرستان و اداره کل دامپزشکی این استان در برخی مناطق کمتربرخوردار شهرستان چگنی برگزار شد».

دکتر جایدری، تشریح کرد: «این اردو با هدف خدمت به افراد بی‌بضاعت، مهارت‌آموزی و آموزش دانشجویان دامپزشکی و با حضور اساتید و دانشجویان دكترا عمومی دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد».

وی افزود: «در این اردوی یک‌روزه، دانشجویان ضمن همکاری در امور درمانی دام و واکسیناسیون طیور بومی و آموزش‌های لازم به دامداران منطقه، مهارت‌های لازم را توسط اساتید دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، آموختند».

گفتنی است مشارکت در اردوهای جهادی دامپزشکی از جمله برنامه‌های دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در راستای گسترش ارتباط کاربردی دانشگاه با جامعه است.

14 مهرماه به‌عنوان روز ملی دامپزشکی نام‌گذاری شده است.

۱۴۰۲/۰۷/۱۸ - ۲۰:۰۳