پیام رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به‌مناسبت روز ملی دامپزشکی

۱۴۰۲/۰۷/۱۴

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان (دکتر امین جایدری)، با صدور پیامی، فرارسیدن روز ملی دامپزشکی (14 مهرماه) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن‌ الرحیم

۱۴ مهرماه روز ملی دامپزشکی، فرصت مناسبی است تا از خدمات و تلاش‌های دامپزشکان، این سربازان پرتلاش، گمنام و بی‌ادعای عرصه سلامت، تجلیل و قدردانی شود.

عزیزانی که علاوه بر تلاش مؤثر در کاهش آلام حیوانات، مسئولیت خطیر و سنگینی در ارتقای سلامت جامعه، امنیت غذایی و پیشگیری از وقوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، برعهده دارند.

اینجانب، فرارسیدن ۱۴ مهرماه، روز ملی دامپزشکی را به همه‌ی دامپزشکان، اعضای محترم هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان گرانقدر دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان تبریک می‌گویم و برای این عزیزان، آرزوی سلامتی و توفیق خدمت هرچه بهتر و بیشتر از ایزد منان خواستارم.

امین جایدری

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان