پنجمین اردوی جهادی، بسیجی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۲۸

پنجمین اردوی جهادی ویژه اساتید بسیجی و جمعی از دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به مقصد کمتر برخوردار میربگ جنوبی شهرستان دلفان با هدف ارائه خدمات دامپزشکی به 10 هزار رأس دام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردوی جهادی، سه‌شنبه، 27 تیرماه سال جاری با مشارکت سازمان بسیج اساتید استان لرستان، گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان با همکاری اداره کل دامپزشکی و پشتیبانی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این اردو که در منطقه کم‌برخوردار برگزار شد خدمات متنوعی همچون واکسیناسیون، سم‌پاشی، ویزیت و درمان رایگان ارائه شد.

در این اردوی جهادی دکتر رئیسی، متخصص جراحی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان حضور داشت.

دانشجویان شرکت‌کننده نیز با نظارت کلینسین، مباحث عملی و علمی ویزیت و درمان را انجام دادند.

در این اردوهای جهادی دانشجویان و اساتید هرچه بیشتر با فرهنگ جهاد در راه محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم در مناطق کمتربرخوردار آشنا می‌شوند.

همچنین روحیه و فرهنگ نوع‌دوستی تقویت می‌شود.

دانشجویان در کارهای عملی گروهی جامعه‌محور نیز مشارکت دارند و فعالیت‌های گروهی را تمرین می‌کنند.

دام‌داری و دامپروری از ظرفیت‌های تولیدی استان لرستان و تلاش شده است با ترویج این‌گونه اردوهای جهادی بسیجی، از سلامت دام حمایت شود و این مهم، ارتقاء یابد.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، دکتر امین جایدری و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر علی نظری است.

۱۴۰۲/۰۴/۲۸ - ۲۱:۱۲