برگزاری دو کارگاه کاربردی و مهارتی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۳/۲۲

دو کارگاه آموزشی، کاربردی و مهارتی با عنوان «اصول سونوگرافی کلیه و مجاری ادراری» و «اصول جیره‌نویسی گاوهای شیری» در دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، کارگاه اصول سونوگرافی کلیه و مجاری ادراری به مدت سه ساعت با تدریس دکتر ولی زاده برای دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد.

هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی دانشجویان با رادیوگرافی، نحوه انجام آن، سونوگرافی به‌ویژه سونوگرافی و رادیوگرافی کلیه و مجاری ادراری بود که در آینده‌ی کاری، بسیار کاربردی است.

همچنین، کارگاه اصول جیره‌نویسی در گاوهای شیری با تدریس دکتر فدایی‌فر برگزار شد.

هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی دانشجویان با نحوه‌ی جیره‌نویسی، استفاده از برنامه‌های جیره‌نویسی جهت تنظیم جیره برای گله‌های گاو صنعتی و سنتی است.

اینگونه کارگاه‌های آموزشی و کاربردی برای افزایش و تقویت مهارت‌آموزی دانشجویان برگزار می‌شوند تا دانشجو حین تحصیل بتواند مهارت‌های کاربردی را بیاموزد.

۱۴۰۲/۰۳/۲۲ - ۰۸:۴۵