اردوی جهادی خدمات‌رسانی اساتید و دانشجویان بسیجی دانشکده دامپزشکی برگزار شد

۱۴۰۱/۰۵/۰۵

اردوی جهادی خدمات‌رسانی اساتید و دانشجویان بسیجی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در بخش پاپی شهرستان خرم‌آباد، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 5 مردادماه، این اردو به سرپرستی دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان با هدف گسترش خدمات دامپزشکی به مناطق کمتربرخوردار، برگزار شد.

جمعی از اساتید و دانشجویان بسیجی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در این اردو حضور داشتند و خدمات مختلف دامپزشکی را ارائه کردند.

در اردوی جهادی خدمات‌رسانی مذکور، خودروی کلینیک سیار دامپزشکی نیز حضور داشت تا خدمات مختلف کاری به دامداران و کشاورزان ارائه شود.

در برگزاری اردوهای جهادی خدمات‌رسانی دامپزشکی به مناطق کمتربرخوردار، دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، اداره کل دامپزشکی استان لرستان، سازمان بسیج اساتید استان لرستان و بسیج جامعه مهندسین کشاورزی استان لرستان، با همدیگر همکاری دارند.

۱۴۰۱/۰۵/۰۵ - ۱۷:۲۴