مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود

۱۳۹۷/۰۷/۲۱
 روز یکشنبه مورخ پانزدهم مهر ماه به بهانه روز ملی دامپزشکی ، انجمن های علمی دانشجویی دامپزشکی با همکاری دانشکده دامپزشکی و شبکه دامپزشکی شهرستان خرم‌آباد جلسه‌ای جهت بررسی دروس و موقعیت های شغلی رشته دامپزشکی برای آشنایی بیشتر دانشجویان جدیدالورود با این رشته برگزار کردند. در این مراسم دانشجویان جدیدالورود توسط انجمن های علمی دانشجویی با موقعیت ،تاریخچه و امکانات دانشکده و بیمارستان تخصصی دامپزشکی دانشگاه لرستان آشنا شدند. همچنین دکتر محسن عباسی ریاست دانشکده دامپزشکی پس از خیر مقدم و تبریک روز ملی دامپزشک نکاتی را در خصوص رشته دامپزشکی بیان کردند. در ادامه دکتر دلیران ریاست شبکه دامپزشکی شهرستان خرم‌آباد جهت آشنایی دانشجویان با آینده شغلی خود موقعیت شغلی و زمینه های کاری مختلف رشته دامپزشکی را تشریح کردند.

۱۳۹۷/۰۷/۲۱ - ۰۰:۰۰