جشن تقدير از برترین های دانشكده دامپزشكي دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۰/۰۴

روز سه شنبه مورخ ٢٨ آذر  مراسم تقدير از برترین های دانشكده دامپزشكي دانشگاه لرستان در آمفي تئاتر دانشكده علوم پايه به همت انجمن هاي علمي دانشكده دامپزشكي برگزار شد. در اين جشن دكتر محسن عباسي رياست دانشكده دامپزشكي در ابتدای سخنرانی ضمن خوش آمد به حضار، بویژه دانشجویان ورودی جدید در ارتباط با وظایف و مسئولیت هایی که در آینده دانش آموختگان رشته دامپزشکی باید عهده دار باشند اظهار داشت: دامپزشکی تنها  درمان بیماریهای دام نیست بلکه این رشته دارای نقشهای مهم و متفاوتی است که بخشهایی از آن کمتر شناخته شده است. به گفته ایشان تلاش متخصصان رشته دامپزشکی علاوه بر پیشگیری و درمان بیماری های دام و بیماریهای مشترک بین انسان و دام معطوف به تأمین غذای سالم، تحقیق و پژوهش های زیست محیطی  نیز می¬باشد. دکتر عباسی در ادامه به لزوم مشارکت دانشجویان در فعالیتهای فوق برنامه از جمله فعالیتهای انجمن های علمی اشاره و بر اهمیت فعالیت های فرهنگی دانشجویان تاکید کردند.

در این مراسم دکتر محمدحسین قارونی از اساتید پیشکسوت دانشکده نیز ضمن سخنرانی به اهمیت دامپزشکی در ارائه خدمت به جامعه پرداختند. برگذاری مسابقه و اجراي گروه موسيقي سنتي با آواز و رهبری یاسین ولی زاده دانشجوی دکتری دامپزشکی از برنامه های قابل توجه این جشن بود. در پایان این جشن از اسماعیل بابایی نژاد، فرشید داودی، پیمان اسماعیلی فرد، توران طهماسبی و کیارش رسلی دانشجویان برتر رشته ي دكتري دامپزشكي و همچنین معصومه بیرانوند، سمیرا پورسلیمی دانشجویان برتركارشناسي ارشد و دانشجو میلاد رستمی پزوهشگر برتر تقدير و اهداي جوايزی صورت گرفت. همچنین از کارکنان تلاشگر و نمونه دانشکده مژگان قاضی زاده، سیدمحمد نایب آقایی، غلامحسین زمانی و عباس پیرزاده قدردانی شد.

تهیه خبر: مهسا نوذراصل

عکاس: خسرو صفری