بازدید جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی از مجتمع کشت و صنعت لرستان

۱۳۹۶/۰۸/۲۷

در راستای ارتباط دانشگاه و صنعت، با هماهنگی حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه، رئیس دانشکده دامپزشکی و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشکده در تاریخ چهارشنبه مورخ 96/08/24 از مجتمع کشت و صنعت لرستان بازدید کردند. این بازدید بخش های مختلفی از مجتمع مانند گلخانه، مزارع و واحدهای دامپروری را شامل شد.

شرکت کشت و صنعت لرستان که در سال 1354 توسط وزارت کشاورزی وقت با نام مجتمع گوشت و با هدف خرید و پرواربندی دام های مازاد عشایر تاسیس شده است؛ پس از یک دوره طولانی رکود، در حال حاضر به بخش خصوصی واگذار شده و فعالیت جدی خود را در بخش های مختلف کشاورزی و دامپروری، صنایع و فراورده های جانبی و هم چنین اگروتوریسم(گردشگری کشاورزی) شروع نموده است.

باتوجه به عزم مدیران کشت و صنعت در ارتباط با توسعه، تکمیل و تجهیز این مجموعه، در پایان این بازدید ضمن بیان لزوم همکاری های مشترک، گزارشی از ظرفیت های دانشکده دامپزشکی باتوجه به حضور متخصصین دامپزشکی، وجود آزمایشگاه های تخصصی و همچنین بیمارستان تخصصی دامپزشکی در راستای حل مشکلات احتمالی شرکت ارائه گردید.

عکس و خبر: علیرضا راکی

۱۳۹۶/۰۸/۲۷ - ۰۰:۰۰