مراسم گرامیداشت هفته دامپزشکی

۱۳۹۵/۰۷/۱۱

مراسم گرامیداشت هفته دامپزشکی ( از هشتم تا چهاردهم مهر ماه ) با حضور اساتید ، دانشجویان و کارمندان دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در تاریخ10/7/95برگزار گردید. در این جلسه که با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عزیزی تشکیل گردید ایشان به اهمیت نقش دامپزشکی در حفظ سرمایه های دامی و بهبود وضعیت بهداشت عمومی اشاره داشتند و به اقداماتی که طی دولت تدبیر و امید جهت تقویت جایگاه دانشکده انجام شده مطالبی ارائه نمودند و به بحث تصویب چارت سازمانی دانشکده دامپزشکی ایجاد و تجهیز آزمایشگاهها و بیمارستان دامپزشکی پرداختند. در ادامه رئیس دانشکده دامپزشکی آقای دکتر عباسی ضمن گرامیداشت و تبریک این مناسبت به حضار ، ضمن تبیین اهمیت جایگاه دامپزشکی و نقش آن در ایجاد جهان واحد- سلامت واحد پرداختند و در ادامه به لزوم بازنگری در آموزش دوره دکترای عمومی با توجه به بازتعریف این دوره و انتظارات جامعه و دانشگاه از فارغ التحصیلان اشاره داشتند و در انتها به اقدامات انجام گرفته در زمینه های اجرائی ، آموزش و پژوهشی دانشکده و برنامه های آتی جهت جذب اعضای هیات علمی و دغدغه های مربوطه در راستای هر چه بهتر شدن وضعیت دانشکده به اجمال اشاره کردند.

در این مراسم از دانشجویان برتر دوره های مختلف دکترای عمومی و کارشناسی ارشد رشته های انگل شناسی و باکتری شناسی ، کارمندان برتر دانشکده و دست اندر کاران مجله بیطار ( مربوط به انجمن علمی دامپزشکی ) تقدیر و تشکر گردید. در انتهای این مراسم ، جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید.

۱۳۹۵/۰۷/۱۱ - ۰۰:۰۰