سومین اردوی جهادی اساتید و دانشجویان بسیجی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۲/۲۳

سومین اردوی جهادی اساتید و دانشجویان بسیجی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در مدت یک سال اخیر، با هدف ارائه رایگان خدمات دامپزشکی در برخی مناطق روستایی کمتربرخوردار استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این اردوی جهادی، دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان حضور داشت.

همچنین نیروهایی از جامعه مهندسین کشاورزی استان لرستان و اداره کل دامپزشکی استان لرستان در این اردوی جهادی حضور داشتند.

دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان سرپرستی این اردوی جهادی را عهده‌دار بود.

این اردو، سومین اردوی جهادی در مدت یک سال اخیر بوده است.

آموزش روش‌های علمی به روستاییان و دامداران، درمان رایگان، مشاوره‌های علمی رایگان، واکسیناسیون، سم‌پاشی و تقویت مهارت‌آموزی از جمله اهداف برگزاری اینگونه اردوهای جهادی است.

دامداری از جمله ظرفیت ها و پتانسیل های استان لرستان است.

دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان کوشیده است با گسترش همکاری‌های برون‌دانشگاهی در ارائه آموزش و خدمات علمی روز به جامعه هدف، نقش اثرگذاری داشته باشد.

۱۴۰۲/۰۲/۲۳ - ۱۳:۰۷